Omdömen

Omdömen

"Candera är tekniskt kunniga, lyhörda och levererar god kvalité i tid. En trygghet att ha med sig in i byggprojekten."


Sandra Sjökvist, Projekt- och processledare på Waade, sandra.sjokvist@waade.se

"Candera Ab är ett väldigt trevligt och bra företag att ha att göra med. Personalen som kommer ut för att utföra lufttäthetsmätningär väldigt trevlig och kompetent. De är hjälpsamma med tätningsarbetet om sådant behövs innan mätningen påbörjas samt lätta att språka med under själva mätningen.


Om man har frågor om hur själva mätningen fungerar så är personalen som kommer ut behjälplig med att förklara processen om hur de går till väga i sitt arbete. Dessutom förklarar de i termer som är enkla att förstå.


När det kommer till bokning av datum för själva mätningen eller byte av redan satt datum är dom väldigt tillmötesgående och om möjligt kan dom även hjälpa till med kort varsel.


Personligen kommer jag gärna i fortsättningen ta hjälp av Candera AB vid lufttäthetsmätningar."


Rasmus Larsson, Arbetsledare NCC Sverige AB

"Jag är mycket nöjd med kontakten med Candera Byggkonsult. Jag fick snabb och professionell rådgivning och ett mycket trevligt bemötande.

Andreas som jag träffade ingav ett mycket stort förtroende och svarade kunnigt och lyhört på mina frågor. Fokus var att besvara mina frågor och ge rimliga tips och rekommendationer, inte att hålla på massa formalia vilket jag verkligen uppskattade. Kan varmt rekommendera ett samtal eller besök om du funderar på att energieffektivisera din villa!"


Mikael Wallin, privatkund

"...Ni har varit flexibla och haft/tagit er tid och gjort utredningar och beräkningar med kort varsel när det behövts...". 


Roger Lindh, arbetschef Brixly AB

Candera vill ständigt utvecklas och söker därför efter feedback/omdömen från våra beställare. Har du feedback kring vårt arbete, hör gärna av dig via mail/telefon eller svara via vår videoask. Nedan finner du omdömen från några av våra tidigare samarbetspartners.


Tack!